Kövess minket!
  
     

Swarovski testékszerek

Swarovski testékszerek
2014, március 20.

A testékszer, vagy más néven piercing nem mai, modernkori találmány és nem is a divatvilág egyik hóbortja. Viselésük régmúlt időkre tekint vissza, amikor esztétikai funkciójukon kívül társadalmi rangot és a közösségben elfoglalt helyet és szerepet is jelezte. Napjainkra a különböző jelentéstartalmak elvesztek és csupán díszítő elemként viseljük testünk különböző pontjain a piercingeket, amelyek egyre inkább hétköznapi jelenséggé válnak és a kezdeti idegenkedés és előítéletek elhalványulnak a társadalomban.

Dekoratív vagy kirívó?

Sokan elképedve és értetlenül állnak manapság is testékszer láttán, a fiatalabb generációknál lázadásnak vélik, más korosztályoknál pedig illetlen, extrém divathullámnak vagy a hétköznapi élethez, munkához nem illő hátrányos megkülönböztető jelenségnek. Azonban az előítéletek és a tévhitek lépésről lépésre eltűnnek és egyre szélesebb körben elfogadott. Egy jól megválasztott és eltalált testékszer igen kifinomult, elegáns és dekoratív is lehet, amely egyedivé és stílusossá teheti viselőjét. Az egyik legmutatósabb megoldás testékszerek esetében a napjainkban igen népszerű Swarovski kristályokkal díszített darabok, melyek elhelyezéstől függetlenül divatos és csillogó látványt biztosítanak viselőjének. Ezek a ragyogó Swarovski ékszerek feldobják a hétköznapokat, valamint exkluzív és luxus megjelenést kölcsönöznek a megfelelő alkalmakra, például partyra vagy esküvőre.

Válasszon minőségi és mutatós piercingeket!

Az piercingrendeles.hu webáruház széles testékszer kínálattal várja kedves érdeklődőit! Nálunk mindenki megtalálhatja az ízlésének és vérmérsékletének leginkább megfelelő piercingeket, valamint áruházunkban gyönyörű Swarovski kristályos ékszereket is kínálunk az elegáns és kifinomult díszeket kedvelő ügyfeleinknek. Amennyiben Ön is minőségi és mutatós testékszereket keres, tekintse meg a www.piercingrendeles.hu weboldalunkat és válogasson kedvére, valamint bővebb információkért forduljon hozzánk online formában oldalunkon keresztül vagy kollégáink állnak rendelkezésére a 0670/ 600 0999-es és a 0670/ 600 1011-es ügyfélszolgálati telefonszámon, illetve az info@piercingrendeles.hu e-mail címen!

Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
ekszerwebaruhaz.com.swarovski.2
Swarovski medálok

A Swarovski kristályok változatossága felülmúlhatatlan. A kristályok csillogása és a precíz vágásnak köszönhető tükröződés utánozhatatlan ragyogást kölcsönöz a belőle készített...

Close