Kövess minket!
  
     

Swarovski medálok

Swarovski medálok
2014, február 18.

A Swarovski kristályok változatossága felülmúlhatatlan. A kristályok csillogása és a precíz vágásnak köszönhető tükröződés utánozhatatlan ragyogást kölcsönöz a belőle készített ékszereknek. Ezt a hatást a különféle effektekkel tovább lehet fokozni, mellyel még káprázatosabb, olykor drámai megjelenést biztosítanak az ékszernek.

A kristályok számos színben, méretben és formában megtalálhatóak, mely igencsak kedvező az ékszerek kialakítása szempontjából is, hiszen ezáltal szinte végtelen variációban kivitelezhetőek a Swarovski kristályokkal díszített ékszerek. A Swarovski kristályok alkalmazása éppolyan sokféle, mint azok kialakítása. Szinte bármilyen ékszer díszíthető ezzel a kristállyal, a legnépszerűbb köztük a gyűrű és a medál.

A viselt nyaklánc jelentősen befolyásolja az összképet. Míg egy egyszerűbb lánccal visszafogott hatást kelthetünk, addig egy Swarovski medállal ellátott nyaklánc lenyűgöző eleganciát sugall. A medálok színüket, illetve formájukat tekintve sokszínűen variálhatóak. A nagyobb kristályok lehetőséget nyújtanak különféle érdekes minták megjelenítésére, köztük igen nagy népszerűségnek örvendenek a szívet, virágot, valamint lepkét utánzó formák.

Ha egy különleges alkalomra készül, nagyszerű kiegészítője lehet öltözékének egy Swarovski medál!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
ekszerwebaruhaz.com.swarovski.1
Mi is az a Swarovski kristály?

Napjaink ékszerei között méltán népszerűek a Swarovski kristállyal díszített darabok. A legkülönfélébb színekben és formákban megtalálható ez a kristály, melynek...

Close