Kövess minket!
  
     

Miért bír akkora értékkel az ajándékba adott arany?

Miért bír akkora értékkel az ajándékba adott arany?
2016, október 27.

Az ember természetéből fakadóan szeret adni és kapni, főként, ha szeretteiről van szó. Ez fokozottan igaz az ünnepi ciklusok alkalmával. Az adventi időszak a hálaadásról és a szeretetről szól. Már évszázadokkal ezelőtt is ajándékokkal halmozták el egymást az emberek ennek az ünnepnek köszönhetően, igaz, ekkor még főként szerényebb keretek között.

Az arany mindig is a különlegességet és luxust szimbolizálta. Már Kr.e. is ismerték, bár akkoriban még csak az uralkodók kiváltsága volt a viselése. Ez egészen a középkorig nem változott, hiszen csak a jómódúak engedhették meg maguknak. Az első áttörést az aranyláz hozta, mikor családok ezrei hagytak hátra mindent a gazdagság reményében, és sokuknak sikerült is. Az arany ékszereknek ugyan ezután is komoly értéke volt, ám viszonylag kedvezőbb körülmények között lehetett már hozzájuk jutni, és szép lassan a szegényebb rétegek is megengedhették már maguknak. Később aztán, mikor a technika elérte a kellő fejlettséget, az arany ékszerek előállítása leegyszerűsödött, és megjelentek a különböző típusú ötvözetek is.

Manapság az arany ékszereknek nem csak esztétikailag van kivált szerepük az ajándékozásban, de időtállóságuk és értékük is kiemelkedő. További előnyeik, hogy a modern technológiák segítségével teljesen egyedire szabhatóak, így biztosak lehetünk benne, hogy az adott ajándék páratlan és különleges lesz! Azonban az arany piaca is rejthet buktatókat, hiszen, ha nem megbízható forrásból származik az adott ékszer, könnyedén előfordulhat, hogy hamis, vagy nagyobb koncentrációban tartalmaz ötvöző anyagot, mint normál körülmények között.

Cégünk sok éve kínál a piaci árakhoz képest egyedülálló ajánlatokat. Mesés arany ékszerekkel és más egyedi termékekkel várjuk Önt, ha értéket és különlegességet szeretne ajándékozni! Látogasson el honlapunkra, a www.ekszer-kucko.hu-ra, és tekintse meg ajánlatainkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére, telefonon a +36-20-297-2660-as számon, e-mailben pedig az ekszerkucko.webshop@gmail.com címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
piercingrendeles.hu
Érdekességek a tragus piercingekről

A testékszerek régóta szerves részét képezik az emberi kultúrának. Az ékszerviselés manapság elsősorban díszítő funkcióval bír, de régen ez a...

Close