Kövess minket!
  
     

Mi is az az ördöggyűrű?

Mi is az az ördöggyűrű?
2017, január 3.

Az ezüst ékszereknek mindig is volt egy sajátos varázsa, hiszen sokáig értékesebb volt az aranynál, és egyszerű, letisztult színe és felülete sokaknak impozánsabban hat akár az aranynál is. Persze nem vetekedhet az arannyal, van egy kategória, amiben magasan vezet, mégpedig a különböző emlékgyűrűk és a hovatartozást jelző ékszerek. Nyilván ez egy nagyon tág fogalom, de a Magyarországon komoly hagyományokkal rendelkező, úgynevezett ördöggyűrűkre ez tökéletesen igaz.

Az ördöggyűrűk hagyománya elsősorban a kohászoknál, pontosabban a selmeci kohászoknál alakult ki. Ez az összetartozás egyik jelképe az adott foglalkozást tanulók, illetve végzők körében. Az ördöggyűrű alapvetően 4 darabból tevődik össze, melyek csak akkor adják ki a végleges és viselhető gyűrű formát, ha pontosan illesztik össze azokat. Természetesen ezek átadása különböző helyi ceremóniák körében szokott történni. Persze manapság már kevés helyen tartják ezeket a hagyományokat, de ha valódi ördöggyűrűre van szükségünk, mert a hivatásunkat szeretnénk ezzel kihangsúlyozni, vagy ajándékba szeretnénk adni egy olyan ismerősünknek, akinek ez sokat jelent, akkor ma is beszerezhetjük ezeket! Ezek az ezüst ékszerek kiválóak karácsonyi ajándék gyanánt is, de egyszerű hétköznapi ajándéknak is szánhatjuk, ha tudjuk, hogy sokat jelent ez az illetőnek. Ha megvan az elképzelés az ördöggyűrűkkel kapcsolatban, akkor nincs más dolgunk, mint keresni egy céget, akiknél beszerezhetjük ezeket!

Ha szeretne nagy választékból, és nem utolsó sorban kedvező áron ördöggyűrűket vásárolni, valamint egyéb ezüst ékszereket, akkor csak magunkat tudjuk ajánlani! Cégünk kínálatában biztosan megtalálja majd, amit keres, akár magának, akár egy barátjának vagy rokonának, illetve kedvesének ajándék gyanánt! Ha további információkra kíváncsi, látogasson el weboldalunkra, a www.ekszer-kucko.hu –ra!

Ha kérdései merülnének fel termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressenek fel minket a +36/20 297-2660 telefonszámon, illetve az ekszerkucko.webshop@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Miért bír akkora értékkel az ajándékba adott arany?
Miért bír akkora értékkel az ajándékba adott arany?

Az ember természetéből fakadóan szeret adni és kapni, főként, ha szeretteiről van szó. Ez fokozottan igaz az ünnepi ciklusok alkalmával....

Close