Kövess minket!
  
     

Mi is az a Swarovski kristály?

Mi is az a Swarovski kristály?
2014, február 18.

Napjaink ékszerei között méltán népszerűek a Swarovski kristállyal díszített darabok. A legkülönfélébb színekben és formákban megtalálható ez a kristály, melynek ragyogása rabul ejti a tekinteteket.

A Swarovski kristály valójában egy ólomkristály, melyet egyedülálló lézer technikával vágnak formára. Már önmagában a kristály gyönyörűen csillog, melyet a precíz vágás, illetve az ennek köszönhető fényvisszaverődés még ragyogóbbá varázsol. A tükröződésekkel és színekkel való játékot tovább lehet fokozni speciális effektekkel, melyek az egyik oldal ezüsttel vagy arannyal történő bevonását jelentik a még erőteljesebb ragyogás érdekében.

A Swarovski ékszereknek két fajtája van forgalomban. Az egyik változat, hogy a teljes ékszer, a kristállyal és fém részekkel együtt a Swarovski gyár terméke. Ezek az ékszerek a gyártó emblémájával vannak ellátva. A másik variáció, hogy maga az ékszer nem, csupán a kristály eredeti Swarovski, ebben az esetben is fel kell tüntetni az információt.

Manapság már számtalan változatban és elérhető áron juthatunk hozzá Swarovski kristályokhoz.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
ekszerwebaruhaz.com_.gyemant.2
A gyémánt története

A gyémántot évezredek óta ismeri az emberiség, és a mai napig a legkülönlegesebb drágakövek egyikeként tartják számon. Az írásos emlékek...

Close