Kövess minket!
  
     

Köldök piercingek

Köldök piercingek
2014, április 14.

Napjainkban, széles körben kortól és nemtől függetlenül nagy népszerűségnek örvendenek a testékszerek.  Ezek az ékszerek legtöbbször viselőjük előnyös tulajdonságait hivatottak hangsúlyozni, egyediséget kölcsönöznek, valamint nem ritka, hogy a különböző típusú piercingeket extrém méretekben, formákban és helyen viselik a bátrabbak. Sokszor azt gondolnánk, hogy az elmúlt évtizedek találmánya a testékszer és viselése csupán egy múló szeszély, amely az újabbnál újabb divathullámok sodornak magukkal, azonban viselésük és a hozzájuk kötődő kulturális háttér időszámításunk előtti időkre nyúlik vissza.

A köldök piercing

Minden kornak és kultúrának meghatározó része a testkultusz, amely időszakonként, tájegységekként, társadalmi-, vallási- és kulturális tényezők szempontjából is különböző módokon jelenhet meg. Az egyik legősibb testkultuszhoz kapcsolódó ékszer a köldök piercing, melyet már az ősi Egyiptomban és Indiában is viseltek a hölgyek. Megannyi kultúra úgy tartja, hogy testünkön hét energiaközpont, azaz csakra található, amelyek közül az egyik a köldök mögött helyezkedik el, ezért egy megfelelő ékszer viselésével növelhető az ereje, azaz a hölgyek esetében ez szorosan összefügg a nőiességgel, a női szexuális energiák jelenlétével. Napjainkban kevesen vannak, akik ilyen szempontból tudatosan viselnének köldök ékszert, azonban a mai modern világunk testkultuszához szorosan kapcsolódik. Manapság kiemelt szerepet kap testünk ápolása és formálása, valamint az ékszerek viselése is, így tudat alatt a testékszerek, köldök piercingek viselése megegyezik az ősi kultúrákéval. Nem utolsó sorban egy ízlésesen megválasztott köldök piercing a szükséges önbizalmat kölcsönözheti viselőjének, amellyel önmagában erősítheti nőies energiáinak kisugárzását.

Válasszon ezüst köldök piercinget!

A piercingrendeles.hu webáruház széles választékkal várja érdeklődőit, hiszen nálunk mindenki megtalálhatja ízlésének és a mentalitásának megfelelő köldök ékszert, piercinget. Választékunkban különböző ezüstdíszítésű köldök piercingek megtalálhatóak visszafogott, elegáns, valamint extrémebb és feltűnőbb díszített változatokban egyaránt. Tekintse meg piercing kínálatunkat weboldalunkon és válogasson kedvére, valamint további információkért és bővebb tájékoztatásért keressen minket a 0670/ 600 0999-es és a 0670/ 600 1011-es ügyfélszolgálati telefonszámon, illetve az info@piercingrendeles.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Belly button
Swarovski testékszerek

A testékszer, vagy más néven piercing nem mai, modernkori találmány és nem is a divatvilág egyik hóbortja. Viselésük régmúlt időkre...

Close