Kövess minket!
  
     

Hódít az ezüst

Hódít az ezüst
2014, február 18.

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a hölgyek körében az ezüst ékszerek. Ennek a jelenségnek valószínűleg több dolog áll a hátterében, melyek közül a legmeghatározóbb talán az, hogy ez a nemesfém értékesebb a bizsu kiegészítőknél, ugyanakkor olcsóbb az arany ékszereknél. Szintén befolyásoló tényező lehet, hogy az arany, bár egy bizonyos réteg körében igen elegáns, sőt szinte kötelező viselet, addig a fiatalabb generáció egy része túlságosan kihívónak tartja az aranyat.

Bárminek a hatására is történt, kétségtelen, hogy az ezüst ékszerek virágkorukat élik napjainkban. Az aranyhoz hasonlóan az ezüst ékszerek is rendkívül elegáns hatást keltenek, és igen sokszínűen variálhatóak. Színéből fakadóan az ezüst egyszerűbb megjelenést biztosít, azonban pontosan ennek köszönhetően szinte végtelen lehetőségeket rejt színes kövekkel, mintákkal való díszítettség terén.

Az ezüst ékszerek egyetlen hátránya, hogy az idők során elszíneződnek, ezért rendszeres tisztításra szorulnak. Ezt azonban igen egyszerűen elvégezhetjük, így senkinek nem jelenhet gondot, hogy ezüst ékszere mindig teljes pompájában ragyogjon.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
ekszerwebaruhaz.com.arany.1
A karikagyűrű jelentősége

Ha arany ékszerekről van szó, talán mindenkinek a karikagyűrű jut először eszébe. Nem minden ember szeret ékszereket viselni, különösen a...

Close