Kövess minket!
  
     

Fül piercingek

Fül piercingek
2014, február 18.

Néhány évvel ezelőtt még sokan megbotránkoztak azon, ha valakinek több fülbevaló volt a fülében, ez azonban manapság már egyáltalán nem meglepő. A különféle méretű, színű és formájú, bedugós vagy lógós fülbevalók igen népszerűek napjainkban, és az is természetes, ha valaki több ilyen ékszert visel. Hosszú évek óta az is divat, hogy már egészen kicsi korban kilövetik a kislányok fülét, sőt, ma már azon sem lepődünk meg, ha egy fiú hord fülbevalót.

A jelenlegi trend azonban túlmutat a több fülbevaló viselésén, napjainkban a piercing a divat! Egyre nagyobb teret hódítanak a piercingek, nem csupán földrajzi értelemben véve, hanem a testrészeket és kialakítást illetően is. Manapság már szinte nincs olyan testrész, ahova ne lehetne piercinget rakatni. A piercingek, csakúgy, mint a fülbevalók, számtalan formában, anyagban és színben megtalálhatóak, minden igényt és ízlést kielégítve.

A piercingről, bár napjainkban teljesen hétköznapi dolognak számít, sokaknak még mindig a különféle extrém, kirívó kialakítású ékszerekkel felvértezett furcsa figurák jutnak eszébe. Azonban egyáltalán nem igaz, hogy minden ember, aki ilyen ékszert visel, különc! Sőt!

Azok számára, akik szeretik az ékszereket, imádnak különféle fülbevalókat viselni, ideális megoldás lehet a fül piercing. Ezekből a darabokból manapság igen széles a kínálat, számos rendkívül ízléses, különleges fül piercing közül válogathatnak a nők, de akár a férfiak is. Virágkorát éli az ezüst. Egy ezüst fül piercing egyedi, de nem figyelemfelkeltő kiegészítő lehet bárki számára.

Ha úgy dönt, hogy Ön is szívesen belemerülne a piercingek színes világába, látogassa meg webshopunkat (www.piercingrendeles.hu), mely hazánk legnagyobb piercing webáruháza! Széles kínálatunkban mindent megtalál, amiről csak álmodhat a piercingekkel kapcsolatban!

Válogasson bátran visszafogott, elegáns, vagy éppen extrém stílusú ékszereink közül, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot az info@piercingrendeles.hu e-mail címen, vagy a 70/600-09-99-es, illetve a 70/600-10-11-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
ekszerwebaruhaz.com_.ezust.2
Az ezüst ékszerek tisztítása

Igen nagy népszerűségnek örvendenek manapság az ezüst ékszerek. Talán nem túlzás azt álltani, hogy valamennyi nőnek lapul néhány ezüst nyaklánc,...

Close