Kövess minket!
  
     

Az ezüst ékszerek tisztítása

Az ezüst ékszerek tisztítása
2014, február 18.

Igen nagy népszerűségnek örvendenek manapság az ezüst ékszerek. Talán nem túlzás azt álltani, hogy valamennyi nőnek lapul néhány ezüst nyaklánc, gyűrű, fülbevaló vagy karkötő a fiókjában. Egyes darabokat gyakran hordunk, más ékszerek szinte a feledés homályába vesznek. Azonban, ha egy időre meg is feledkezünk róluk, egyszer csak rájuk találunk. Az ilyen „felfedezések” örömteliek, hiszen megtaláljuk egy-egy régi kedvenc ékszerünket, ugyanakkor minden ilyen alkalommal szembesülnünk kell az ezüst anyagának tulajdonságaival.

 Az ezüst rendkívül kényes anyag, bizonyos idő után elveszíti ragyogását, megfeketedik. Azonban nincs ok az aggodalomra akkor sem, ha ilyen állapotban találunk rá ékszereinkre, hiszen több módszer is létezik az ezüst tisztítására.

Szinte minden ékszerüzletben kapható ezüsttisztító folyadék, illetve kendő, melyek segítségével könnyedén megszabadulhatunk az ékszeren található nemkívánatos foltoktól. Ügyelni kell azonban arra, hogy ha kő vagy gyöngy is ékesíti az ékszert, azt ne érje a folyadék! Ha netán sürgősen tisztításra szorul egy ékszer, és nincsenek birtokunkban a megfelelő eszközök, abban az esetben sincs gond! Rengeteg praktika létezik olyan egyszerű, minden háztartásban megtalálható eszközökkel, mint például fogkrém vagy szódabikarbóna.

Az ezüst ékszerek igazán gyönyörűek, a tökéletes ragyogás érdekében azonban érdemes időnként kezelésbe vennünk őket.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
ekszerwebaruhaz.com_.ezust.1
Hódít az ezüst

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a hölgyek körében az ezüst ékszerek. Ennek a jelenségnek valószínűleg több dolog áll a hátterében,...

Close