Kövess minket!
  
     

A karikagyűrű jelentősége

A karikagyűrű jelentősége
2014, február 18.

Ha arany ékszerekről van szó, talán mindenkinek a karikagyűrű jut először eszébe. Nem minden ember szeret ékszereket viselni, különösen a férfiak körében, a karikagyűrűjét azonban szinte mindenki büszkén viseli. A karikagyűrű a szerelmet szimbolizálja, két ember összetartozásának a jelképe. A kerek forma a házasság folytonosságára utal, az el nem múló érzelmeket hivatott kifejezni.

Régebben ez a gyűrű többnyire sárgaaranyból készült, manapság azonban igen nagy népszerűségnek örvendenek a fehérarany ékszerek, illetve a két szín ötvözete is igen elterjedt napjainkban. Mintázat és vastagság tekintetében szintén igen széles a választék, az ékszerüzletek karikagyűrű kínálata szinte határtalan. A hagyományos megjelenést kedvelők megtalálhatják az egészen egyszerű arany karikagyűrűt is, de az egyedi ékszerek rajongóinak is számos lehetősége van.

Manapság az is igen gyakori, hogy bár alapjaiban egyforma a pár karikagyűrűje, a női változat kicsit ékesebb, egy-egy kővel vagy egyéb mintával díszítik, esetleg vékonyabb, így nőiessé varázsolva az ékszert.

A karikagyűrű az egyik legszebb szimbólum, mely két embert összeköt, ezért érdemes igazán különleges arany ékszert választani erre a célra.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
ekszerwebaruhaz.com.arany.2
Az igazán elegáns ékszer

Valamennyi  nő igyekszik mindig csinos lenni, hiszen a gyengébbik nem képviselői szeretik szépnek érezni magukat. Ez nem csupán az öltözködésben,...

Close